Sterker met je team

>> Direct naar praktische informatie
 

Een team bestaat uit individuen met ieder zijn of haar eigen ervaringen; een eigen verhaal. Deze hebben allemaal invloed op de groep, en komen meestal samen in een aantal 'collectieve verhalen'. Als deze leiden tot het vastlopen van teams, verminderd plezier of beperkte resultaten, is het misschien tijd om even stil te staan bij wat er speelt. 
 

​Ik kijk met jullie wat er nodig is om het (weer) in beweging krijgen. Mijn doel is om te zorgen dat jullie met meer plezier en creativiteit gaan werken, en dat elk persoon in het team weer goed tot zijn/haar komt.

Met groepswerk gebruik ik narrative coaching en verhalen, 'Serious Play' en Deep Democracy.  Mijn doel is een veilige sfeer te creëren, waar naar elkaar luisteren en respect voorop staan!

Waar we naar kijken:

  • Wat zijn de onbewuste verhalen die een belangrijke rol spelen bij jullie? 

  • Welk effect hebben deze op jullie productiviteit, creativiteit en teamspirit?

  • Welk nieuw verhaal staat in dienst van jullie gezamenlijke doel én van elk individu? 

  • Met welke eerste stappen kun jullie dit nieuwe verhaal tot leven brengen?

PRAKTISCHE INFO

Soms is een dagdeel voldoende, soms is een langer traject nodig. Ik doe graag een intake vooraf om een workshop of traject op jullie af te kunnen stemmen. Voor non-profit organisaties hou ik rekening met beperkte budgetten. Neem contact met me op om te bespreken hoe ik jullie kan helpen en voor het aanvragen van een offerte. 

 

Klanten (storytelling-trainingen en coachingstrajecten) o.a.:

b1a8d0b6fd3ce7b9882c9bc3c5bc2cbee477fee3
Ania Sharwood
mail@aniasharwood.nl
06 38 199 709