Persoonlijke coaching

>> Direct naar praktische informatie

De uurtjes mindfulness, het praten met begripvolle vrienden en zelfs vakanties helpen niet meer.

 

Misschien voel je geen motivatie op het werk of thuis, en overziet de oorzaken niet goed. Maar met vrije tijd weet je ook geen raad.

Of je kunt niet 'loslaten'. Je dagen zitten propvol en je schouders vast. Je raakt overweldigd door emoties maar kunt ze niet goed uiten.

Of je ligt wakker van discussies of conflicten met je partner, familie of collega's. Je neemt alle schuld op je, of je voelt veel boosheid naar anderen toe.

Laten we gaan ontdekken in welk verhaal jij vastloopt, en hoe jij weer vrijheid, inspiratie en plezier kunt gaan voelen! Ik geef je de tijd en ruimte om even helemaal jezelf te zijn, en niks te moeten. Ik hou van lichtheid en humor, en waar nodig gaan we echt de diepte in. Maar bovenal: we gaan op jouw tempo aan de slag. 

  • Wat is het onbewuste verhaal dat zich afspeelt wanneer je stress of spanning voelt? 

  • Welk effect heeft dit verhaal op je; mentaal, emotioneel en fysiek?

  • Welk nieuw verhaal staat in dienst van je verlangens en doelen; van wie je echt bent?

  • Met welke eerste stappen kun je dit nieuwe verhaal tot leven brengen?

PRAKTISCHE INFO

Een sessie in persoon tussen de 60 en 90 minuten, afhankelijk van wat het proces nodig heeft. De locatie is in overleg. Via Skype of Zoom is ook mogelijk en werkt in mijn ervaring net zo goed als in persoon.  Ik woon in Hilversum en ben regelmatig in Amsterdam. 

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 20 minuten per telefoon/Skype/Zoom kan altijd.

Particulieren & ZZPrs:  €65 - €85 incl. btw
 

Bedrijven: €125,- incl. btw
 
Pakket 5 sessies: 20% korting

* Door omstandigheden kan het soms fijn zijn om niet de deur uit te hoeven. Ik werk met Skype of Zoom. Het is belangrijk een privé-ruimte, een goede internetverbinding en een koptelefoon/headset te hebben.